Kattförsäkring för din Sphynx

Kattförsäkringar är viktiga för att skydda din Sphynx och ditt ekonomiska välbefinnande. Genom att teckna en kattförsäkring för din Sphynx kan du vara trygg i vetskapen att eventuella veterinärkostnader och andra oväntade utgifter täcks av försäkringen.

Bästa kattförsäkring #1

På plats 1 finns Lassie.

Se ditt pris

Bästa kattförsäkring #2

På plats 2 finns Hedvig.

Se ditt pris

Bästa kattförsäkring #3

På plats 3 finns FurryChamp.

Se ditt pris

Välkommen till kattförsäkring

Jämför kattförsäkringar för Sphynx

1. Lassie

Lassie är ett försäkringsbolag som erbjuder en kattförsäkring med högt skydd för din Sphynx. Med deras kattförsäkring Stor ingår skydd för veterinärvård upp till 150 000 kronor per år. Dessutom får du fria samtal till den digitala veterinären FirstVet, vilket är ett värdefullt verktyg för att få rådgivning och bedömning av din katts hälsotillstånd.

2. Hedvig

Hedvig erbjuder en av marknadens bästa kattförsäkringar för din Sphynx. Med deras kattförsäkring får du högsta täckning för kostnader relaterade till veterinärvård, upp till 160 000 kronor. Dessutom ingår digital rådgivning och vård via deras användarvänliga app.

3. FurryChamp

FurryChamp är ett försäkringsbolag som erbjuder en förmånlig kattförsäkring för din Sphynx. Deras kattförsäkring är heltäckande och inkluderar kostnader för veterinärvård, beteendebehandlingar och akutvård. Du kan vara trygg i vetskapen att din katt är skyddad mot oväntade händelser.

4. Svedea

Svedea är ett försäkringsbolag som erbjuder heltäckande kattförsäkringar för din Sphynx. Du får själv välja försäkringsbelopp och försäkringen täcker både nuvarande och tidigare hälsotillstånd hos din katt. Svedea har också en lång självriskperiod, vilket innebär att du endast behöver betala självrisken en gång per 130 dagar.

5. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder förmånliga kattförsäkringar för din Sphynx. Deras kattförsäkringar inkluderar veterinärvård, receptbelagda mediciner och läkemedel. Du kan själv välja vilket veterinärvårdsbelopp och självrisk som passar dig bäst.

Vad ingår i en bra kattförsäkring

Vad ingår i en bra kattförsäkring för din Sphynx

En bra kattförsäkring för din Sphynx inkluderar vanligtvis täckning för veterinärvård, mediciner, behandlingar och akutvård. Det är viktigt att försäkringen även täcker eventuella beteendebehandlingar och att den har ett högt försäkringsbelopp för att klara av kostnader som kan uppstå.

Vad påverkar priset på en kattförsäkring för din Sphynx

Priset på en kattförsäkring för din Sphynx kan variera beroende på faktorer som kattens ålder, ras och eventuella tidigare sjukdomar eller skador. Andra faktorer som kan påverka priset är det försäkringsbelopp du väljer, självrisken och vilka tillval du väljer att inkludera i försäkringen.

Vad är riskerna att inte ha en kattförsäkring för din Sphynx

Att inte ha en kattförsäkring för din Sphynx innebär risker för ditt ekonomiska välbefinnande. Om din katt skulle drabbas av en sjukdom eller skada kan kostnaderna för veterinärvård och behandling bli mycket höga. En kattförsäkring ger dig trygghet och ekonomiskt skydd i sådana situationer.

Frågor & svar om att jämföra kattförsäkringar för din Sphynx

Vilket försäkringsbolag har högst täckning för veterinärvård?

Hedvig erbjuder högsta täckning för veterinärvård, upp till 160 000 kronor.

Vilket försäkringsbolag har lång självriskperiod?

Svedea har en självriskperiod på hela 130 dagar.

Vilket försäkringsbolag erbjuder digital rådgivning via app?

Både Hedvig och FurryChamp erbjuder digital rådgivning via app.

Vilket försäkringsbolag täcker beteendebehandlingar?

FurryChamp täcker kostnader för beteendebehandlingar.

Vilket försäkringsbolag erbjuder fria samtal till digital veterinär?

Lassie erbjuder fria samtal till den digitala veterinären FirstVet.

Teckna en kattförsäkring