Kattförsäkring för din Selkirk Rex

Att ha en kattförsäkring är viktigt för att skydda sin Selkirk Rex och säkerställa att man kan ge den bästa vård och behandling vid sjukdom eller skada. Det finns flera försäkringsbolag som erbjuder kattförsäkringar, och i denna jämförelse kommer vi att titta närmare på de bästa och billigaste alternativen för din Selkirk Rex.

Bästa kattförsäkring #1

På plats 1 finns Lassie.

Se ditt pris

Bästa kattförsäkring #2

På plats 2 finns Hedvig.

Se ditt pris

Bästa kattförsäkring #3

På plats 3 finns FurryChamp.

Se ditt pris

Välkommen till kattförsäkring

Jämför kattförsäkringar för Selkirk Rex

1. Lassie

Lassie är ett försäkringsbolag som erbjuder en populär kattförsäkring för din Selkirk Rex. Lassies kattförsäkring har ett stort skydd för kostnader som uppstår i samband med veterinärvård. Dessutom ingår ett obegränsat antal gratis samtal till den digitala veterinären FirstVet, vilket ger möjlighettill rådgivning och hjälp direkt via telefon. Lassie täcker också dolda fel även för kattungar, förutsatt att kattungen har undersökts av en legitimerad veterinär innan den fyller fyra månader.

2. Hedvig

Hedvig är ett försäkringsbolag som erbjuder en omfattande kattförsäkring för din Selkirk Rex. Med Hedvig kan du få högsta möjliga täckning när det gäller kostnader för veterinärvård. Försäkringen inkluderar behandlingar, läkemedel och medicin för din Selkirk Rex. Hedvig har också en stark digital profil och erbjuder rådgivning och digital vård direkt i deras app. En annan fördel med Hedvig är att deras kattförsäkring även gäller utomlands, vilket ger extra trygghet om du reser med din Selkirk Rex.

3. FurryChamp

FurryChamp är ett försäkringsbolag som erbjuder en förmånlig kattförsäkring för din Selkirk Rex. FurryChamps kattförsäkring täcker både nuvarande och tidigare hälsotillstånd, vilket ger ett omfattande skydd för din Selkirk Rex. FurryChamp betonar också att deras kattförsäkring har en stabil prissättning, vilket ger trygghet för kattägare. En annan fördel med FurryChamp är att deras kattförsäkring inkluderar skydd för kostnader vid beteendebehandlingar, som kan vara nödvändiga för vissa katter. Dessutom täcker FurryChamps kattförsäkring också kostnader för akutvård, vilket ger extra trygghet för din Selkirk Rex.

4. Svedea

Svedea är ett försäkringsbolag som erbjuder en gedigen och heltäckande kattförsäkring för din Selkirk Rex. Med Svedea kan du själv välja försäkringsbeloppet som passar dina behov och din budget. Försäkringsbeloppet förblir detsamma under hela kattens liv, vilket ger kontinuerligt skydd för din Selkirk Rex. Svedea erbjuder också fri flytträtt för sina kattförsäkringar, vilket innebär att katter som tidigare har varit sjuka eller skadade välkomnas utan begränsningar i försäkringsskyddet. Svedea har också en lång självriskperiod, vilket innebär att du bara behöver betala självrisken en gång per 130 dagar oavsett antalet veterinärbesök.

5. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett försäkringsbolag som erbjuder en populär och prisvärd kattförsäkring för din Selkirk Rex. Genom att teckna en kattförsäkring hos ICA Försäkring får du flera olika skydd i grundskyddet, inklusive veterinärvård och kostnader för receptbelagda mediciner och läkemedel. ICA Försäkring erbjuder också ett skydd mot vanliga tandsjukdomar hos katter, inklusive "Tooth resorption". Genom att välja ICA Försäkring kan du få ett bra skydd till ett förmånligt pris för din Selkirk Rex.

Vad ingår i en bra kattförsäkring

Vad ingår i en bra kattförsäkring för din Selkirk Rex

En bra kattförsäkring för din Selkirk Rex bör inkludera täckning för veterinärvård, inklusive behandlingar, mediciner och läkemedel. Det är också fördelaktigt om försäkringen täcker eventuella tandsjukdomar och kostnader för beteendebehandlingar. En annan viktig aspekt är att försäkringen bör gälla både i Sverige och utomlands, så att du kan känna dig trygg oavsett var du befinner dig med din Selkirk Rex.

Vad påverkar priset på en kattförsäkring för din Selkirk Rex

Priset på en kattförsäkring för din Selkirk Rex kan variera beroende på flera faktorer. Rasen är en av de faktorer som kan påverka priset, eftersom olika raser kan ha olika genetiska predispositioner för vissa sjukdomar eller hälsoproblem. Ålder spelar också en roll, då äldre katter kan ha högre premie. Dessutom kan försäkringsbolagets täckning och tilläggstjänster påverka priset. Det är viktigt att jämföra olika försäkringsbolag för att hitta det bästa priset för din Selkirk Rex.

Vad är riskerna att inte ha en kattförsäkring för din Selkirk Rex

Att inte ha en kattförsäkring för din Selkirk Rex innebär att du själv får stå för kostnaderna vid sjukdomar eller skador. Veterinärvård kan vara kostsam, särskilt om det behövs akut behandling eller omfattande undersökningar. Utan försäkring kan det bli svårt att ha råd med den bästa vården för din Selkirk Rex, vilket kan påverka dess hälsa och välbefinnande. En försäkring ger dig trygghet och ekonomiskt skydd i händelse av oväntade situationer.

Frågor & svar om att jämföra kattförsäkringar för din Selkirk Rex

Vilket försäkringsbolag har den bästa täckningen för veterinärvård?

Hedvig är känt för att erbjuda högsta möjliga täckning när det gäller kostnader för veterinärvård för din Selkirk Rex.

Vilket försäkringsbolag erbjuder förmånliga priser för kattförsäkringar?

FurryChamp har en stabil prissättning och erbjuder förmånliga priser för kattförsäkringar för din Selkirk Rex.

Vilket försäkringsbolag täcker beteendebehandlingar för katter?

FurryChamp inkluderar kostnader för beteendebehandlingar i deras kattförsäkring för din Selkirk Rex.

Vilket försäkringsbolag erbjuder täckning utomlands för katter?

Hedvig och Lassie erbjuder båda försäkringar som gäller utomlands för din Selkirk Rex.

Vilket försäkringsbolag täcker kostnader för tandsjukdomar hos katter?

ICA Försäkring inkluderar täckning för "Tooth resorption" och andra tandsjukdomar hos katter i deras försäkring för din Selkirk Rex.

Teckna en kattförsäkring