Kattförsäkring för din Egyptian Mau

Att ha en kattförsäkring för din Egyptian Mau är ett viktigt sätt att skydda din katt och dig själv mot oväntade kostnader i samband med olyckor eller sjukdomar. Det finns flera försäkringsbolag som erbjuder kattförsäkringar, och i den här jämförelsen kommer vi att titta närmare på några av de bästa och billigaste alternativen på marknaden.

Bästa kattförsäkring #1

På plats 1 finns Lassie.

Se ditt pris

Bästa kattförsäkring #2

På plats 2 finns Hedvig.

Se ditt pris

Bästa kattförsäkring #3

På plats 3 finns FurryChamp.

Se ditt pris

Välkommen till kattförsäkring

Jämför kattförsäkringar för Egyptian Mau

1. Lassie

Lassie är ett annat försäkringsbolag som kan vara ett bra alternativ för din Egyptian Mau. Lassies kattförsäkring erbjuder hög täckning för veterinärvård och inkluderar även gratis samtal till FirstVet, en digital veterinär. Dessutom täcker försäkringen även dolda fel för kattungar, förutsatt att de har undersökts av en legitimerad veterinär innan de blir fyra månader gamla.

2. Hedvig

Hedvig är en försäkringsaktör som har fått mycket uppmärksamhet för sina förmånliga kattförsäkringar. Med Hedvig kan du få hög täckning för veterinärvård upp till 160 000 kronor per år. Deras försäkring inkluderar även digitala tjänster som rådgivning via en app och gäller även vid utlandsresor.

3. FurryChamp

FurryChamp är en försäkringsaktörsom erbjuder en förmånlig kattförsäkring för din Egyptian Mau. Med deras försäkring får du omfattande täckning som inkluderar kostnader för veterinärvård, medicinering och även beteendebehandlingar. FurryChamp har en stabil prissättning och fokuserar på att erbjuda trygghet och skydd för din katt.

4. Svedea

Svedea är ett försäkringsbolag som erbjuder en heltäckande kattförsäkring. Hos Svedea kan du själv välja försäkringsbeloppet som passar din Egyptian Mau bäst. De har också en förmånlig självriskperiod, vilket innebär att du endast behöver betala självrisken en gång per 130 dagar oavsett antalet veterinärbesök.

5. ICA Försäkring

ICA Försäkring erbjuder också en bra kattförsäkring för din Egyptian Mau. Med deras försäkring får du ett grundskydd som inkluderar veterinärvård, receptbelagda mediciner och läkemedel. Dessutom täcker de specifikt tandsjukdomen "Tooth resorption". Du har möjlighet att anpassa både försäkringsbelopp och självrisk efter dina behov.

Vad ingår i en bra kattförsäkring

Vad ingår i en bra kattförsäkring för din Egyptian Mau

En bra kattförsäkring för din Egyptian Mau bör inkludera täckning för veterinärvård, medicinering och behandlingar. Det är också fördelaktigt om försäkringen täcker kostnader för beteendebehandlingar och eventuella dolda fel hos kattungar. Möjligheten att få rådgivning och digital vård via en app eller samtal till en veterinär är också en fördel att ha i en kattförsäkring.

Vad påverkar priset på en kattförsäkring för din Egyptian Mau

Priset på en kattförsäkring för din Egyptian Mau kan variera beroende på flera faktorer. Kattens ålder, ras och hälsotillstånd kan påverka priset. Dessutom kan val av försäkringsbelopp och självrisknivå också påverka kostnaden för försäkringen. För att få en exakt prisuppgift är det bäst att kontakta försäkringsbolagen direkt och få en offert baserad på din specifika situation.

Vad är riskerna att inte ha en kattförsäkring för din Egyptian Mau

Att inte ha en kattförsäkring för din Egyptian Mau innebär att du själv står för alla kostnader som kan uppstå vid olyckor eller sjukdomar. Veterinärvård kan vara kostsamt, och utan en försäkring kan du hamna i en ekonomiskt pressad situation om din katt behöver akut vård eller medicinering. En kattförsäkring ger dig trygghet och ekonomiskt skydd i händelse av oväntade situationer.

Frågor & svar om att jämföra kattförsäkringar för din Egyptian Mau

Vilket försäkringsbolag erbjuder högst täckning för veterinärvård?

Hedvig och Svedea är kända för sina höga täckningsbelopp för veterinärvård.

Vilket försäkringsbolag har bäst digitala interaktioner och rådgivning?

Hedvig och FurryChamp erbjuder digitala tjänster och rådgivning via appar.

Vilket försäkringsbolag erbjuder gratis samtal till veterinär?

Lassie erbjuder gratis samtal till FirstVet, en digital veterinär, som ingår i deras kattförsäkring.

Vilket försäkringsbolag täcker även beteendebehandlingar?

FurryChamp inkluderar kostnader för beteendebehandlingar i sin kattförsäkring.

Vilket försäkringsbolag har lång självriskperiod och snabba utbetalningar?

Svedea har en lång självriskperiod och är kända för sina snabba utbetalningar.

Teckna en kattförsäkring